מנות פתיחה
פוקאצ'ה טרייה ומטבלים
פוקאצ’ה חמה, מוגשת עם מטבל פסטו, שמן זית בלסמי, סלסת עגבניות שרי ושום קונפי.
לפתוח את הבוקר
מוגש בין השעות 08:00 – 13:00
קרפצ'יו ארטישוק
ארטישוק טרי פרוס דק, עם פרמזן, צלפים ולימון סחוט.
סלט קפרז’ה קלאסי
עגבניות שרי, מוצרלה טרייה, בזיליקום, שמן זית ובלסמי מצומצם.
מאפים של בוקר
מיני מאפים של קוראסוני שוקולד, חמאה ושקדים מוגשים יחד עם מיני בריושים איטלקיים חמים לצד חמאה איטלקית וריבת פירות יער.
פריטטה קלאסית
חביתה איטלקית עבה עם תרד, בצל ופרמזן.
ברוסקטת עגבניות ובזיליקום
לחם קלוי עם עגבניות קצוצות, שום, בזיליקום ושמן זית.
סלט גבינה כחולה ואגסים ביין
עלי חסה, אגסים ביין, גבינה כחולה, אגוזים ורוטב ויניגרט עדין.
בנדיקט איטלקי
ביצים על פוקאצ'ה עם ראגו עגבניות, גבינת מוצרלה וקרם בזיליקום
טוסט קפרזה
גבינת מוצרלה טרייה, עגבניות שרי, בזיליקום ושמן זית בלחם קלוי
סלט אנדיב ופרמזן
עלי אנדיב, אגוזי לוז, פרמזן וקלמנטינות ברוטב הדרים עדין.
פיצה נפוליטנה קלאסית
בצק דק, רוטב עגבניות סאן מרזאנו, מוצרלה די בופאלה ובזיליקום טרי.
לזניה תרד וגבינות
שכבות פסטה טרייה עם תרד, גבינת ריקוטה, מוצרלה ופרמזן.
קינוחים
טירמיסו קלאסי
בישקוטים בטבילת אספרסו, קרם מסקרפונה, אבקת קקאו מרירה.
טארט לימון
קלתית פריכה עם קרם לימון חמצמץ ומעודן.
קנולי מסורתיים
גלילי בצק פריכים ממולאים בקרם ריקוטה, קליפת תפוז ושוקולד מריר.
מוס שוקולד לבן ופסיפלורה
מוס אוורירי על בסיס שוקולד לבן עם נגיעות חמיצות עדינה של פסיפלורה.
קרם לימונצ'לו
קרם לימון עדין עם שכבת ביסקוויט פריך ושפריץ לימונצ'לו.
פנקוטה קוקוס
קרם קוקוס עשיר, מוגש עם רוטב פירות יער או מנגו לפי העונה.
סברינה עם ליקר תפוזים
קינוח איטלקי ספוג בליקר תפוזים ומוגש עם קצפת מסקרפונה.
עוגת ריקוטה ושקדים
עוגה איטלקית מסורתית, אוורירית ועסיסית, עם סירופ תפוזים קל.
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
פונדנט שוקולד איטלקי, מוגש חם עם גלידת וניל טבעית מעל.
משקאות בוקר
מיץ גזר סחוט טרי
מיץ תפוזים סחוט טרי
מנות פתיחה
פוקאצ'ה טרייה ומטבלים
פוקאצ’ה חמה, מוגשת עם מטבל פסטו, שמן זית בלסמי, סלסת עגבניות שרי ושום קונפי.
מנות ראשונות – חלבי
קרפצ'יו ארטישוק
ארטישוק טרי פרוס דק, עם פרמזן, צלפים ולימון סחוט.
סלט קפרז’ה קלאסי
עגבניות שרי, מוצרלה טרייה, בזיליקום, שמן זית ובלסמי מצומצם.
סופלה גבינות איטלקי
סופלה נימוח ואוורירי, עשוי ריקוטה, גרוייר ופרמזן – מוגש חם מהתנור.
ארנצ’יני ריזוטו
כדורי ריזוטו במילוי מוצרלה, בטיגון פריך, לצד רוטב מרינרה חם.
ברוסקטת ריקוטה ודבש
לחם קלוי עם ריקוטה טרייה, דבש פרחי בר ועלי טימין.
רביולי בטטה עם חמאת מרווה
כיסונים טריים ממולאים בטטה, מוגשים בחמאת מרווה ואגוז מוסקט.
פולנטה קרמית עם פטריות פורצ'יני
פולנטה עדינה עם תערובת פטריות ופירורי גבינת פקורינו.
סלט אנדיב ופרמזן
עלי אנדיב, אגוזי לוז, פרמזן וקלמנטינות ברוטב הדרים עדין.
קינוחים
טירמיסו קלאסי
בישקוטים בטבילת אספרסו, קרם מסקרפונה, אבקת קקאו מרירה.
טארט לימון
קלתית פריכה עם קרם לימון חמצמץ ומעודן.
קנולי מסורתיים
גלילי בצק פריכים ממולאים בקרם ריקוטה, קליפת תפוז ושוקולד מריר.
מוס שוקולד לבן ופסיפלורה
מוס אוורירי על בסיס שוקולד לבן עם נגיעות חמיצות עדינה של פסיפלורה.
קרם לימונצ'לו
קרם לימון עדין עם שכבת ביסקוויט פריך ושפריץ לימונצ'לו.
פנקוטה קוקוס
קרם קוקוס עשיר, מוגש עם רוטב פירות יער או מנגו לפי העונה.
סברינה עם ליקר תפוזים
קינוח איטלקי ספוג בליקר תפוזים ומוגש עם קצפת מסקרפונה.
עוגת ריקוטה ושקדים
עוגה איטלקית מסורתית, אוורירית ועסיסית, עם סירופ תפוזים קל.
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
פונדנט שוקולד איטלקי, מוגש חם עם גלידת וניל טבעית מעל.
מנות עיקריות – חלבי
ניוקי כמהין
ניוקי תפוחי אדמה ברוטב שמנת כמהין, פרמזן ושבבי כמהין שחורות.
פיצה נפוליטנה קלאסית
בצק דק, רוטב עגבניות סאן מרזאנו, מוצרלה די בופאלה ובזיליקום טרי.
לזניה תרד וגבינות
שכבות פסטה טרייה עם תרד, גבינת ריקוטה, מוצרלה ופרמזן.
ריזוטו פרוטבלו ופטריות
ריזוטו קרמי עם פורטבלו, פורצ’יני ושמן כמהין.
מנות פתיחה
פוקאצ'ה טרייה ומטבלים
פוקאצ’ה חמה, מוגשת עם מטבל פסטו, שמן זית בלסמי, סלסת עגבניות שרי ושום קונפי.
מנות ראשונות – דגים
גספאצ'ו עגבניות צהובות
מרק קר ומרענן על בסיס עגבניות צהובות, מלפפונים, פלפלים ועשבי תיבול.
סלט פנצנלה עם טונה צרובה
לחם איטלקי קלוי, עגבניות, מלפפון, בצל סגול, בזיליקום וטונה צרובה קלות.
קרפצ'יו דג ים טרי
פרוסות דקות של דג לברק/דניס, עם שמן זית, לימון ופלפל גרוס.
ברוסקטת עגבניות ובזיליקום
לחם קלוי עם עגבניות קצוצות, שום, בזיליקום ושמן זית.
סלט גבינה כחולה ואגסים ביין
עלי חסה, אגסים ביין, גבינה כחולה, אגוזים ורוטב ויניגרט עדין.
פולנטה קרמית עם דג ים קונפי
פולנטה רכה עם נתחי דג ים שבושלו בשמן זית, שום ועשבים.
סביצ’ה דג ים לבן
נתחי דג כבושים בלימון עם בצל סגול, צ'ילי, עשבי תיבול וגרידת תפוז.
ריקוטה טרייה אפויה
גבינת ריקוטה בתנור עם עשבי תיבול, מוגשת חמימה עם סלט ירוקים קטן.
קינוחים
טירמיסו קלאסי
בישקוטים בטבילת אספרסו, קרם מסקרפונה, אבקת קקאו מרירה.
טארט לימון
קלתית פריכה עם קרם לימון חמצמץ ומעודן.
קנולי מסורתיים
גלילי בצק פריכים ממולאים בקרם ריקוטה, קליפת תפוז ושוקולד מריר.
מוס שוקולד לבן ופסיפלורה
מוס אוורירי על בסיס שוקולד לבן עם נגיעות חמיצות עדינה של פסיפלורה.
קרם לימונצ'לו
קרם לימון עדין עם שכבת ביסקוויט פריך ושפריץ לימונצ'לו.
פנקוטה קוקוס
קרם קוקוס עשיר, מוגש עם רוטב פירות יער או מנגו לפי העונה.
סברינה עם ליקר תפוזים
קינוח איטלקי ספוג בליקר תפוזים ומוגש עם קצפת מסקרפונה.
עוגת ריקוטה ושקדים
עוגה איטלקית מסורתית, אוורירית ועסיסית, עם סירופ תפוזים קל.
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
פונדנט שוקולד איטלקי, מוגש חם עם גלידת וניל טבעית מעל.
מנות עיקריות – דגים
פילה דג ים אפוי
פילה דג ים בתיבול לימון, שמן זית ועשבי תיבול – מוגש עם ירקות שורש קלויים.
פיצה נפוליטנה קלאסית
בצק דק, רוטב עגבניות סאן מרזאנו, מוצרלה די בופאלה ובזיליקום טרי.
פסטה פפרדלה עם דג ים
רצועות פסטה טרייה עם רוטב שמנת וירקות שורש צלויים, עשבי תיבול ונתחי דג ים צרוב.
ריזוטו דג ים
ריזוטו קרמי עם נתחי דג טריים, מבושל בציר דגים ויין לבן.
מנות פתיחה
פוקאצ'ה טרייה ומטבלים
פוקאצ’ה חמה, מוגשת עם מטבל פסטו, שמן זית בלסמי, סלסת עגבניות שרי ושום קונפי.
מנות ראשונות – בשרי
ברוסקטה עם ראגו בקר פיקנטי
בגט קלוי עם ראגו בקר מתובל בצ'ילי, שום ועשבי תיבול.
קרפצ'יו סינטה
פרוסות בקר דקיקות עם רוקט, פרמזן, צלפים, זיתים ושמן זית לימוני.
שיפוד סינטה צרובה
נתחי סינטה מובחרת צרובים על הגריל להגשה חצי-וולדן, מתובלים במלח ים אטלנטי ופלפל גרוס, מוגשים על מצע של גספצ’ו עגבניות קר.
פטה כבד עם ריבת בצל
קרם פטה עשיר מוגש עם ריבת בצל מתקתקה וטוסטונים קלויים.
סלט עגבניות צבעוניות ופלפלים קלויים
עגבניות שרי, פלפלים קלויים, בצל סגול, בזיליקום וויניגרט בלסמי.
סלט עלים ונתחי אנטריקוט צרובים
עלים ירוקים, פטריות, אגוזי מלך, ונתחי אנטריקוט חמים עם רוטב בלסמי-חרדל.
טרטר בקר
טרטר בקר עם חלמון, חרדל, צלפים, בצל סגול וטוסטונים.
סלט פילה בקר צרוב עם גבינת פקורינו ורוקט
נתחי פילה בקר צרובים על הפלנצ’ה, מוגשים על מצע של עלי רוקט רעננים, גבינת פקורינו מגולפת ושמן זית עדין.
קינוחים
טירמיסו קלאסי
בישקוטים בטבילת אספרסו, קרם מסקרפונה, אבקת קקאו מרירה.
טארט לימון
קלתית פריכה עם קרם לימון חמצמץ ומעודן.
קנולי מסורתיים
גלילי בצק פריכים ממולאים בקרם ריקוטה, קליפת תפוז ושוקולד מריר.
מוס שוקולד לבן ופסיפלורה
מוס אוורירי על בסיס שוקולד לבן עם נגיעות חמיצות עדינה של פסיפלורה.
קרם לימונצ'לו
קרם לימון עדין עם שכבת ביסקוויט פריך ושפריץ לימונצ'לו.
פנקוטה קוקוס
קרם קוקוס עשיר, מוגש עם רוטב פירות יער או מנגו לפי העונה.
סברינה עם ליקר תפוזים
קינוח איטלקי ספוג בליקר תפוזים ומוגש עם קצפת מסקרפונה.
עוגת ריקוטה ושקדים
עוגה איטלקית מסורתית, אוורירית ועסיסית, עם סירופ תפוזים קל.
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
פונדנט שוקולד איטלקי, מוגש חם עם גלידת וניל טבעית מעל.
מנות עיקריות – בשרי
פסטה פפרדלה עם ראגו בשר
פסטה פפרדלה בעבודת יד, ברוטב בשר ראגו חמאת מרווה וערמונים
אסאדו בבישול ארוך
בקר רך בבישול איטי ברוטב יין אדום מוגש עם ירקות שורש צלויים.
פילה בקר ברוטב יין אדום ופטריות
נתח פילה איכותי, צרוב במדויק, עם רוטב יין עשיר, פטריות וירקות שורש.
קדירת בשר איטלקית (Brasato)
בקר ביין אדום עם שורשים, שום, תימין ועגבניות איטלקיות, מוגש על מצע פירה חלק.
יין אדום
Chianti Classico (טוסקנה)
יין יבש, מבוסס סנג'ובזה. גוף בינוני, חמיצות גבוהה, טעמים של דובדבן ותבלינים.
מתאים עם בשר.
Barbera d’Asti (פיימונטה)
יין יבש, קל עד בינוני, חומציות רעננה, טעמים של פירות אדומים ותבלינים עדינים.
מתאים עם בשר ודגים
Montepulciano d’Abruzzo (אברוצו)
יין יבש, גוף בינוני-מלא, פירותי, חלק וקל לשתייה. טעמי שזיף, עשבי תיבול וקקאו קל.
מתאים עם בשר.
Primitivo Puglia (פוליה)
יין אדום חצי יבש, גוף בינוני-מלא, עם טעמים של שזיף בשל, תות שחור וטבק קל. חמיצות רכה, טאנינים עדינים, סיומת מעט מתוקה.
Sangiovese Rubicone (אמיליה-רומאניה)
גרסה חצי יבשה של סנג'ובזה קלאסי. פירותי, חלק, עם רמזים לעשבי תיבול ופטל בשל.
מתאים לארוחה חלבית.
Lambrusco dell’Emilia
יין אדום קליל, חצי יבש ומעט מבעבע. טעמים של תותים, דובדבנים ושזיפים, עם סיומת רעננה ומתקתקה.
מתאים עם גבינות ובשר.
Nero d’Avola (סיציליה)
יין יבש, פירותי ועשיר, גוף מלא, ניחוחות של דובדבן שחור ושוקולד.
מתאים עם בשר.
Dolcetto d’Alba (פיימונטה)
יין יבש, קל, טעמים רכים, טעמי אוכמניות, דובדבנים וליקריץ.
מתאים עם בשר ודגים.
יין לבן
Order for the table and spread the love.
Malvasia Bianca – (פוליה או סיציליה)
יין לבן חצי יבש, ארומטי מאוד, עם טעמי אפרסק, דבש, פרח לבן. חמיצות נעימה שמאזנת את המתיקות.
מתאים עם ארוחה חלבית ודגים.
Trebbiano d’Abruzzo (אבורצו)
יין לבן יבש עד חצי יבש, רך, קליל, נעים לשתייה, פירותי ועדין.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
Moscato Bianco (פיימונטה)
יין קינוח, ארומטי, קל מאוד, מתקתק אך מאוזן.
מתאים לארוחה חלבית וקינוחים.
Falanghina (קמפניה)
יין לבן יבש, רענן ופרחוני, עם טעמים של תפוח ירוק, אגס וליים.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
Verdicchio dei Castelli di Jesi (מרקה)
יין לבן יבש, חמיצות נעימה, טעמי שקדים ירוקים, תפוח ועשבי תיבול ים-תיכוניים.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
יין רוזה
Rosato Terre Siciliane (סיצליה)
רוזה חצי יבש, פירותי ורענן, קל לשתייה עם סיומת רכה ונעימה.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
Rosato di Negroamaro (פוליה)
רוזה חצי יבש, צבע ורדרד-אפרסק, טעמים של תות יער, אשכולית אדומה ומרציפן. קליל ונעים.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
Lagrein Rosato (טרנטינו-אלטו אדיג’ה)
רוזה חצי יבש מענבי לגראין – פירות אדומים רעננים, גוף בינוני, מעט תיבול.
מתאים עם ארוחה חלבית, דגים ובשר.
מנות פתיחה
פוקאצ'ה טרייה ומטבלים
פוקאצ’ה חמה, מוגשת עם מטבל פסטו, שמן זית בלסמי, סלסת עגבניות שרי ושום קונפי.
לפתוח את הבוקר
מוגש בין השעות 08:00 – 13:00
קרפצ'יו ארטישוק
ארטישוק טרי פרוס דק, עם פרמזן, צלפים ולימון סחוט.
סלט קפרז’ה קלאסי
עגבניות שרי, מוצרלה טרייה, בזיליקום, שמן זית ובלסמי מצומצם.
מאפים של בוקר
מיני מאפים של קוראסוני שוקולד, חמאה ושקדים מוגשים יחד עם מיני בריושים איטלקיים חמים לצד חמאה איטלקית וריבת פירות יער.
פריטטה קלאסית
חביתה איטלקית עבה עם תרד, בצל ופרמזן.
ברוסקטת עגבניות ובזיליקום
לחם קלוי עם עגבניות קצוצות, שום, בזיליקום ושמן זית.
סלט גבינה כחולה ואגסים ביין
עלי חסה, אגסים ביין, גבינה כחולה, אגוזים ורוטב ויניגרט עדין.
בנדיקט איטלקי
ביצים על פוקאצ'ה עם ראגו עגבניות, גבינת מוצרלה וקרם בזיליקום
טוסט קפרזה
גבינת מוצרלה טרייה, עגבניות שרי, בזיליקום ושמן זית בלחם קלוי
סלט אנדיב ופרמזן
עלי אנדיב, אגוזי לוז, פרמזן וקלמנטינות ברוטב הדרים עדין.
פיצה נפוליטנה קלאסית
בצק דק, רוטב עגבניות סאן מרזאנו, מוצרלה די בופאלה ובזיליקום טרי.
לזניה תרד וגבינות
שכבות פסטה טרייה עם תרד, גבינת ריקוטה, מוצרלה ופרמזן.
קינוחים
טירמיסו קלאסי
בישקוטים בטבילת אספרסו, קרם מסקרפונה, אבקת קקאו מרירה.
טארט לימון
קלתית פריכה עם קרם לימון חמצמץ ומעודן.
קנולי מסורתיים
גלילי בצק פריכים ממולאים בקרם ריקוטה, קליפת תפוז ושוקולד מריר.
מוס שוקולד לבן ופסיפלורה
מוס אוורירי על בסיס שוקולד לבן עם נגיעות חמיצות עדינה של פסיפלורה.
קרם לימונצ'לו
קרם לימון עדין עם שכבת ביסקוויט פריך ושפריץ לימונצ'לו.
פנקוטה קוקוס
קרם קוקוס עשיר, מוגש עם רוטב פירות יער או מנגו לפי העונה.
סברינה עם ליקר תפוזים
קינוח איטלקי ספוג בליקר תפוזים ומוגש עם קצפת מסקרפונה.
עוגת ריקוטה ושקדים
עוגה איטלקית מסורתית, אוורירית ועסיסית, עם סירופ תפוזים קל.
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
פונדנט שוקולד איטלקי, מוגש חם עם גלידת וניל טבעית מעל.
משקאות בוקר
מיץ גזר סחוט טרי
מיץ תפוזים סחוט טרי
מנות פתיחה
פוקאצ'ה טרייה ומטבלים
פוקאצ’ה חמה, מוגשת עם מטבל פסטו, שמן זית בלסמי, סלסת עגבניות שרי ושום קונפי.
מנות ראשונות – חלבי
קרפצ'יו ארטישוק
ארטישוק טרי פרוס דק, עם פרמזן, צלפים ולימון סחוט.
סלט קפרז’ה קלאסי
עגבניות שרי, מוצרלה טרייה, בזיליקום, שמן זית ובלסמי מצומצם.
סופלה גבינות איטלקי
סופלה נימוח ואוורירי, עשוי ריקוטה, גרוייר ופרמזן – מוגש חם מהתנור.
ארנצ’יני ריזוטו
כדורי ריזוטו במילוי מוצרלה, בטיגון פריך, לצד רוטב מרינרה חם.
ברוסקטת ריקוטה ודבש
לחם קלוי עם ריקוטה טרייה, דבש פרחי בר ועלי טימין.
רביולי בטטה עם חמאת מרווה
כיסונים טריים ממולאים בטטה, מוגשים בחמאת מרווה ואגוז מוסקט.
פולנטה קרמית עם פטריות פורצ'יני
פולנטה עדינה עם תערובת פטריות ופירורי גבינת פקורינו.
סלט אנדיב ופרמזן
עלי אנדיב, אגוזי לוז, פרמזן וקלמנטינות ברוטב הדרים עדין.
מנות עיקריות – חלבי
ניוקי כמהין
ניוקי תפוחי אדמה ברוטב שמנת כמהין, פרמזן ושבבי כמהין שחורות.
פיצה נפוליטנה קלאסית
בצק דק, רוטב עגבניות סאן מרזאנו, מוצרלה די בופאלה ובזיליקום טרי.
לזניה תרד וגבינות
שכבות פסטה טרייה עם תרד, גבינת ריקוטה, מוצרלה ופרמזן.
ריזוטו פרוטבלו ופטריות
ריזוטו קרמי עם פורטבלו, פורצ’יני ושמן כמהין.
קינוחים
טירמיסו קלאסי
בישקוטים בטבילת אספרסו, קרם מסקרפונה, אבקת קקאו מרירה.
טארט לימון
קלתית פריכה עם קרם לימון חמצמץ ומעודן.
קנולי מסורתיים
גלילי בצק פריכים ממולאים בקרם ריקוטה, קליפת תפוז ושוקולד מריר.
מוס שוקולד לבן ופסיפלורה
מוס אוורירי על בסיס שוקולד לבן עם נגיעות חמיצות עדינה של פסיפלורה.
קרם לימונצ'לו
קרם לימון עדין עם שכבת ביסקוויט פריך ושפריץ לימונצ'לו.
פנקוטה קוקוס
קרם קוקוס עשיר, מוגש עם רוטב פירות יער או מנגו לפי העונה.
סברינה עם ליקר תפוזים
קינוח איטלקי ספוג בליקר תפוזים ומוגש עם קצפת מסקרפונה.
עוגת ריקוטה ושקדים
עוגה איטלקית מסורתית, אוורירית ועסיסית, עם סירופ תפוזים קל.
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
פונדנט שוקולד איטלקי, מוגש חם עם גלידת וניל טבעית מעל.
מנות פתיחה
פוקאצ'ה טרייה ומטבלים
פוקאצ’ה חמה, מוגשת עם מטבל פסטו, שמן זית בלסמי, סלסת עגבניות שרי ושום קונפי.
מנות ראשונות – דגים
גספאצ'ו עגבניות צהובות
מרק קר ומרענן על בסיס עגבניות צהובות, מלפפונים, פלפלים ועשבי תיבול.
סלט פנצנלה עם טונה צרובה
לחם איטלקי קלוי, עגבניות, מלפפון, בצל סגול, בזיליקום וטונה צרובה קלות.
קרפצ'יו דג ים טרי
פרוסות דקות של דג לברק/דניס, עם שמן זית, לימון ופלפל גרוס.
ברוסקטת עגבניות ובזיליקום
לחם קלוי עם עגבניות קצוצות, שום, בזיליקום ושמן זית.
סלט גבינה כחולה ואגסים ביין
עלי חסה, אגסים ביין, גבינה כחולה, אגוזים ורוטב ויניגרט עדין.
פולנטה קרמית עם דג ים קונפי
פולנטה רכה עם נתחי דג ים שבושלו בשמן זית, שום ועשבים.
סביצ’ה דג ים לבן
נתחי דג כבושים בלימון עם בצל סגול, צ'ילי, עשבי תיבול וגרידת תפוז.
ריקוטה טרייה אפויה
גבינת ריקוטה בתנור עם עשבי תיבול, מוגשת חמימה עם סלט ירוקים קטן.
מנות עיקריות – דגים
פילה דג ים אפוי
פילה דג ים בתיבול לימון, שמן זית ועשבי תיבול – מוגש עם ירקות שורש קלויים.
פיצה נפוליטנה קלאסית
בצק דק, רוטב עגבניות סאן מרזאנו, מוצרלה די בופאלה ובזיליקום טרי.
פסטה פפרדלה עם דג ים
רצועות פסטה טרייה עם רוטב שמנת וירקות שורש צלויים, עשבי תיבול ונתחי דג ים צרוב.
ריזוטו דג ים
ריזוטו קרמי עם נתחי דג טריים, מבושל בציר דגים ויין לבן.
קינוחים
טירמיסו קלאסי
בישקוטים בטבילת אספרסו, קרם מסקרפונה, אבקת קקאו מרירה.
טארט לימון
קלתית פריכה עם קרם לימון חמצמץ ומעודן.
קנולי מסורתיים
גלילי בצק פריכים ממולאים בקרם ריקוטה, קליפת תפוז ושוקולד מריר.
מוס שוקולד לבן ופסיפלורה
מוס אוורירי על בסיס שוקולד לבן עם נגיעות חמיצות עדינה של פסיפלורה.
קרם לימונצ'לו
קרם לימון עדין עם שכבת ביסקוויט פריך ושפריץ לימונצ'לו.
פנקוטה קוקוס
קרם קוקוס עשיר, מוגש עם רוטב פירות יער או מנגו לפי העונה.
סברינה עם ליקר תפוזים
קינוח איטלקי ספוג בליקר תפוזים ומוגש עם קצפת מסקרפונה.
עוגת ריקוטה ושקדים
עוגה איטלקית מסורתית, אוורירית ועסיסית, עם סירופ תפוזים קל.
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
פונדנט שוקולד איטלקי, מוגש חם עם גלידת וניל טבעית מעל.
מנות פתיחה
פוקאצ'ה טרייה ומטבלים
פוקאצ’ה חמה, מוגשת עם מטבל פסטו, שמן זית בלסמי, סלסת עגבניות שרי ושום קונפי.
מנות ראשונות – בשרי
ברוסקטה עם ראגו בקר פיקנטי
בגט קלוי עם ראגו בקר מתובל בצ'ילי, שום ועשבי תיבול.
קרפצ'יו סינטה
פרוסות בקר דקיקות עם רוקט, פרמזן, צלפים, זיתים ושמן זית לימוני.
שיפוד סינטה צרובה
נתחי סינטה מובחרת צרובים על הגריל להגשה חצי-וולדן, מתובלים במלח ים אטלנטי ופלפל גרוס, מוגשים על מצע של גספצ’ו עגבניות קר.
פטה כבד עם ריבת בצל
קרם פטה עשיר מוגש עם ריבת בצל מתקתקה וטוסטונים קלויים.
סלט עגבניות צבעוניות ופלפלים קלויים
עגבניות שרי, פלפלים קלויים, בצל סגול, בזיליקום וויניגרט בלסמי.
סלט עלים ונתחי אנטריקוט צרובים
עלים ירוקים, פטריות, אגוזי מלך, ונתחי אנטריקוט חמים עם רוטב בלסמי-חרדל.
טרטר בקר
טרטר בקר עם חלמון, חרדל, צלפים, בצל סגול וטוסטונים.
סלט פילה בקר צרוב עם גבינת פקורינו ורוקט
נתחי פילה בקר צרובים על הפלנצ’ה, מוגשים על מצע של עלי רוקט רעננים, גבינת פקורינו מגולפת ושמן זית עדין.
מנות עיקריות – בשרי
פסטה פפרדלה עם ראגו בשר
פסטה פפרדלה בעבודת יד, ברוטב בשר ראגו חמאת מרווה וערמונים
אסאדו בבישול ארוך
בקר רך בבישול איטי ברוטב יין אדום מוגש עם ירקות שורש צלויים.
פילה בקר ברוטב יין אדום ופטריות
נתח פילה איכותי, צרוב במדויק, עם רוטב יין עשיר, פטריות וירקות שורש.
קדירת בשר איטלקית (Brasato)
בקר ביין אדום עם שורשים, שום, תימין ועגבניות איטלקיות, מוגש על מצע פירה חלק.
קינוחים
טירמיסו קלאסי
בישקוטים בטבילת אספרסו, קרם מסקרפונה, אבקת קקאו מרירה.
טארט לימון
קלתית פריכה עם קרם לימון חמצמץ ומעודן.
קנולי מסורתיים
גלילי בצק פריכים ממולאים בקרם ריקוטה, קליפת תפוז ושוקולד מריר.
מוס שוקולד לבן ופסיפלורה
מוס אוורירי על בסיס שוקולד לבן עם נגיעות חמיצות עדינה של פסיפלורה.
קרם לימונצ'לו
קרם לימון עדין עם שכבת ביסקוויט פריך ושפריץ לימונצ'לו.
פנקוטה קוקוס
קרם קוקוס עשיר, מוגש עם רוטב פירות יער או מנגו לפי העונה.
סברינה עם ליקר תפוזים
קינוח איטלקי ספוג בליקר תפוזים ומוגש עם קצפת מסקרפונה.
עוגת ריקוטה ושקדים
עוגה איטלקית מסורתית, אוורירית ועסיסית, עם סירופ תפוזים קל.
עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל
פונדנט שוקולד איטלקי, מוגש חם עם גלידת וניל טבעית מעל.
יין אדום
Chianti Classico (טוסקנה)
יין יבש, מבוסס סנג'ובזה. גוף בינוני, חמיצות גבוהה, טעמים של דובדבן ותבלינים.
מתאים עם בשר.
Barbera d’Asti (פיימונטה)
יין יבש, קל עד בינוני, חומציות רעננה, טעמים של פירות אדומים ותבלינים עדינים.
מתאים עם בשר ודגים
Montepulciano d’Abruzzo (אברוצו)
יין יבש, גוף בינוני-מלא, פירותי, חלק וקל לשתייה. טעמי שזיף, עשבי תיבול וקקאו קל.
מתאים עם בשר.
Primitivo Puglia (פוליה)
יין אדום חצי יבש, גוף בינוני-מלא, עם טעמים של שזיף בשל, תות שחור וטבק קל. חמיצות רכה, טאנינים עדינים, סיומת מעט מתוקה.
Sangiovese Rubicone (אמיליה-רומאניה)
גרסה חצי יבשה של סנג'ובזה קלאסי. פירותי, חלק, עם רמזים לעשבי תיבול ופטל בשל.
מתאים לארוחה חלבית.
Lambrusco dell’Emilia
יין אדום קליל, חצי יבש ומעט מבעבע. טעמים של תותים, דובדבנים ושזיפים, עם סיומת רעננה ומתקתקה.
מתאים עם גבינות ובשר.
Nero d’Avola (סיציליה)
יין יבש, פירותי ועשיר, גוף מלא, ניחוחות של דובדבן שחור ושוקולד.
מתאים עם בשר.
Dolcetto d’Alba (פיימונטה)
יין יבש, קל, טעמים רכים, טעמי אוכמניות, דובדבנים וליקריץ.
מתאים עם בשר ודגים.
יין לבן
Order for the table and spread the love.
Malvasia Bianca – (פוליה או סיציליה)
יין לבן חצי יבש, ארומטי מאוד, עם טעמי אפרסק, דבש, פרח לבן. חמיצות נעימה שמאזנת את המתיקות.
מתאים עם ארוחה חלבית ודגים.
Trebbiano d’Abruzzo (אבורצו)
יין לבן יבש עד חצי יבש, רך, קליל, נעים לשתייה, פירותי ועדין.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
Moscato Bianco (פיימונטה)
יין קינוח, ארומטי, קל מאוד, מתקתק אך מאוזן.
מתאים לארוחה חלבית וקינוחים.
Falanghina (קמפניה)
יין לבן יבש, רענן ופרחוני, עם טעמים של תפוח ירוק, אגס וליים.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
Verdicchio dei Castelli di Jesi (מרקה)
יין לבן יבש, חמיצות נעימה, טעמי שקדים ירוקים, תפוח ועשבי תיבול ים-תיכוניים.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
יין רוזה
Rosato Terre Siciliane (סיצליה)
רוזה חצי יבש, פירותי ורענן, קל לשתייה עם סיומת רכה ונעימה.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
Rosato di Negroamaro (פוליה)
רוזה חצי יבש, צבע ורדרד-אפרסק, טעמים של תות יער, אשכולית אדומה ומרציפן. קליל ונעים.
מתאים לארוחה חלבית ודגים.
Lagrein Rosato (טרנטינו-אלטו אדיג’ה)
רוזה חצי יבש מענבי לגראין – פירות אדומים רעננים, גוף בינוני, מעט תיבול.
מתאים עם ארוחה חלבית, דגים ובשר.